Почитувани учесници, ова е листата на среќните добитници на наградите од наградната игра "Запловете во море од награди и вкусови" (Barilla, Costa d'Oro, Calvo) одржана во Веро маркетите. Наградите може да ги подигнeте во Скопје и Битола. Во просториите на организаторот Колид С Тим на ул. 5 бр.43 Визбегово Скопје и ул.Бурса 57 (магацин Колид С Тим) Битола, од 21.09 - 09.10 од понеделник до петок, во периодот од 08 до 15 часот. За подигање на наградите потребно е да се приложи фискалната сметка која е наведена во добитничкиот купон и документ за идентификација. Честитки на сите добитници!

Телефонски број за контакт: 075 459 117

За симнување на листата кликнете тука

Македонските потрошувачи повторно ќе бидат во можност да ги користат добро познатите млечни намази “А ла кајмак” и “Сирко”, како и младото сирење и сирењето Фета, кое се продава под брендот Медитеранео. Иако беа отсутни подолг период, менаџментот на оваа современа фабрика и реномирана компанија, е сигурен дека многу брзо ќе се вратат во Македонските домови, па производите на Mlekara Šabac повторно ќе бидат едни од најпосакуваните и најдобро продавани млечни производи на Македонскиот пазар. Од први мај ексклузивен увозник и дистрибутер на Mlekara Šabac за Македонија е Колид С Тим.