За Производителите

Без разлика дали сте производител чии производи се веќе дел од нашето портфолио или сакате да станете дел од Македонскиот пазар овој дел е специјално наменет за Вас.

На оваа страна сакаме на кратко да Ви презентираме кои се нашите предности и квалитети како дистрибутивна компанија.