Дистрибуција

За исполнување на нашата компаниска мисија, веќе повеќе од 20 години се потпираме на стабилни партнерски односи и проверени канали на дистрибуција. Негуваме константна и цврста долгогодишна соработка со најголемите малопродажни синџири на маркети во земјата како и со сите други малопродажни објекти.

 

Кон секој партнер пристапуваме со целосна посветеност и професионалност, обезбедувајќи брза, навремена и квалитетна дитрибуција. Креираме специјална динамика и маршута на посетана купувачи, која гарантира навремена нарачка и оптимални количини на “роба на полица” во секое време. Таквиот систем ни овозможува испораката на производите да ја вршиме за 24 часа од моментот на нарачка, и истиот е добро прилагоден на нашите купувачи за да може брзо и непречено да врши итна или вонредна испорака.

 

За секој од нашите брендови користиме специјализиран пристап по артикли и канали на дистрибуција, кој гарантира 100% покриеност на пазарот.